36.9 C
Пазарджик
неделя, 14 юли, 2024

Над 4 хил. лв. от концерта за Ивайло в Септември

Повече от 4 000 лева събра благотворителният концерт по повод Деня на християнското семейство и младеж в Септември. Сумата ще подпомогне лечението на Ивайло Миленков.

Превърналият се в традиция концерт, посветен на Деня на християнското семейство в Септември се проведе под надслов „Да помогнем на Ивайло да проходи”. 11-годишното момче  страда от Детска церебрална парализа и се нуждае от ежедневна рехабилитация, за да проходи.

Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите, категорични са организаторите на концерта.

А желаещите да се включат в благородната инициатива бяха много. Пред Телемедиа управителят на общински театър “Възраждане” Владимир Дончев заяви, че е изключително щастлив от това, че хората в Септември за пореден път показват, че са единни.

В рамките на благотворителния концерт в кутии в залата на Младежкия дом бе събрана сумата от 4 100 лв.

От словото на кмета Марин Рачев пък стана ясно, че от следващата година 21 ноември ще бъде обявен за неучебен ден – „Надявам се учениците и децата от детските градини на днешния ден да присъстват на сутрешната служба в новата църква, където след нея да започнем заедно да украсяваме и коледната елха на града”, заяви Рачев. Кметът връчи и парични награди и грамоти на изявени деца, които с труда и таланта си са допринесли за прославата на Септември в национални конкурси. Отличени бяха Деница Стамболиева, Ивет Кьосекова, Василена Манджукова и Симона Божилова.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии