15.8 C
Пазарджик
неделя, 21 април, 2024

Откриха новия стадион в село Семчиново

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

След дългогодишни обещания ФК “Милеви скали” в Семчиново вече има свой стадион. Инвестицията е изцяло общинска и е в резултат на поети предизборни обещания, заяви кметът на община Септември Марин Рачев.

 

След близо 3 години на мястото на голата селска мера Семчиново вече има нов стадион, чийто терен е с модерна поливна система, вносна трева от най-модерен клас и чисто нови съблекални.

 

Теренът е със стандартни размери и има денивелация от 0.5 % с цел отичане на дъждовните води, когато дренажът не успее да поеме количеството вода. Плановете на Пламен Темелков и Марин Рачев са стадионът да бъде напълно довършен до края на лятото, когато ще се състои и същинското му откриване.

 

Сред гостите на дългоочакваното откриване на футболния терен бе и народният представител Даниела Малешкова. Веднага след официалното откриване кметът Пламен Темелков даде началния удар на домакинския мач с Коба (Радилово).

 

За последно момчетата от ФК “Милеви скали” са посрещали отбор на собствен терен през пролетта на 1998 г. След 21 години семчиновци отново се доказаха пред своите фенове и след атрактивна игра постигнаха победа с 5:0 над гостуващия тим на Коба от село Радилово.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии