7.9 C
Пазарджик
четвъртък, 29 февруари, 2024

Виноградец се обедини в името на благородна кауза

Благотворително рок парти в подкрепа на 54-годишната Атанаска Генова се проведе на централния площад в септемврийското село Виноградец. Организатори са кметството, местното читалище „Д-р Петър Берон-1928“ и приятели на жената. Много забавни игри и музика посрещнаха всички, които бяха дошли, за да станат част от благородната кауза.

Когато сме единнни, няма невъзможни неща. С тези думи Блага Даскалова, която бе сред органзиаторите на благотворително рок парти във Виноградец, посрещна екипа ни. Инициативата е в подкрепа на 54-годишната Атанаска Генова от селото, която се бори с онкологично заболяване.

Много близки, приятели и гости станаха част от благотворителното рок парти с идеята да помогнат. Сред тях бяха и рокерите от „Boys of Hell”.

За хората от Виноградец каузата е благородна, но се надяват и на помощ от държавата.

Освен мотори, студена бира, хубава музика и забавления, за най-малките жители на Виноградец също имаше програма. А всички заедно доказаха, че доброто съществува и се надяват парите за лечението на Атанаска да се съберат. На този етап са й необходими 25 000 евро. Ако и вие искате да се включите в кампанията и да подкрепите Атанаска Генова, можете да го направите на тази дарителска сметка:

ОББ АД

Атанаска Георгиева Генова

BG 69UBBS80021018190750

BIC Код UBBSBGSF

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии