10.9 C
Пазарджик
вторник, 23 април, 2024

Как функционира пунктът за издаване на лични документи в Сърница?

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Пунктът за обслужване на граждани, които имат необходимост да им бъдат издадени документи за самоличност функционира ефективно и създава улеснение на гражданите от община Сърница. Там има назначен служител, който посреща и обслужва всеки желаещ да подаде заявление за издаване на лична карта или паспорт.

Припомняме, че през януари по инициатива на ръководството на ОДМВР-Пазарджик и с огромната подкрепа на общината в лицето на кмета г-н Неби Бозов бе изграден и оборудван пункт за прием на граждани, които имат необходимост да им бъдат издадени документи за самоличност. Неговото обособяване, изграждане и нормално функциониране е от огромно значение и е улеснение за живеещите в общинския център и селата Побит камък, Медени поляни и Селище. До този момент на жителите на района се налагаше да пътуват близо 50 километра до РУ-Велинград, където да получат тази административна услуга.    

Източник: Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии