8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Мотивационен урок с Вангелина Драганова във Велинград

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Мотивационен урок с учениците от ОУ „Христо Ботев “ град Велигнрад проведе бившата ученичка и един от изявените ни национални състезатели по плуване от близкото минало Вангелина Драганова. Срещата бе по повод юбилея на училището.

В медийния кабинет Вангелина показа медали, грамоти, презентация за спортните си постижения и с топлина, с искрено вълнение разказа за неочакваното израстване на едно малко момиче, което изпитва страх от водата, до участник в Олимпиада, Балканиада и Световно първенство по плувни спортове.

Годините на активна състезателна дейност вече са минало, но уроците от тях остават и учат на постоянство, да не се отказваш в труден момент и да намериш сили да продължиш. Всички изпитахме вълнението й, когато си припомни първите рекорди в републикански и международни състезания, в които още като девойка поставя рекорд за жени или в по- горната възрастова група.

Спортът и желанието за напредък я водят и до престижен университет в Аризона- САЩ, където завършва финанси.

Въпросите към Вангелина Драганова удължи времето на урока, но всеки искаше да узнае тайната на успеха и то от човек, който е осъществил мечтите си.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии