22.9 C
Пазарджик
събота, 18 май, 2024

Откриха новоасфалтирани улици в селата Бутрева и Юндола

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Тържествено в присъствието на общинското ръководство на Велинград и народни представители бяха открити новоасфалтирани улици в селата Бутрева и Юндола. Направена бе и първата копка на водопровод и реконструкция на вътрешни улици в Долна Дъбева.

 

Преди по-малко от два месеца ви показахме старта на ремонтните дейности в малкото село Бутрева. Там със сумата от 150 000 лева вече са асфалтирани основните улици в населеното място. Кметът на село Бутрева Мехмед Асан сподели, че за първи път в селото се асфалтират улици, въпреки че регулацията в населеното място е от 1987 г.

 

Кметове и народни представители прерязаха лентата и на 2 нови асфалтирани улици и подменен водопровод в село Юндола.

 

Официално бе даден старт и на още един проект, финансиран със средства от държавния бюджет. Той касае подмяна на водопровод, изграждане и асфалтиране на улици в село Долна Дъбева. За целта са отпуснати 433 хил. лев.

 

Амза уточни, че до сега в историята на Долна Дъбева не са регистрирани толкова сериозни строителни дейности. Кметът на селото не пропусна да благодари на общинското ръководство за подкрепата, както и на местното, регионално и национално ръковдство на ДПС, с чиято подкрепа е осигурено нужното финансиране.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии