29.9 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

Продължават дебатите за Клептуза

Дебатите по визията на Клептуза продължават. Това обяви кметът на Велинград Костадин Коев. Темата ще влезе за обсъждане от местните политици, след като приключат разговорите с неправителствените организации и гражданите депозирали свои предложения.

 

Не съм изненадан от интереса към общественото обсъждане за бъдещето на Клептуза. Това е символ на града и е нормално хората да имат мнение, категоричен е кметът Костадин Коев.

 

От началото на дебатите по темата Коев е категоричен, че крайното решение ще бъде на общинските съветници. Преди темата да влезе за дебати в местния парламент обаче предстоят още разговори. Те ще бъдат със сдруженията, неправителствените организации и гражданите, които са депозирали своите предложения за развитието на Клептуза.

 

Срещите на градоначалника с авторите на предложенията, входирани в общината в законовия срок ще стартира още през следващата седмица. Коев не се ангажира със срок кога темата ще влезе за обсъждане в Общински съвет, но обеща, че това ще бъде възможно най-скоро.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии