20.9 C
Пазарджик
четвъртък, 20 юни, 2024

Протест ще блокира Велинград, полицията обяви обходни маршрути

Екипи на полицейското управление във Велинград ще обезпечава охраната на протест във Велинград, чието начало е обявено за днес от 15 часа. В тази връзка няма да е възможно преминаването по улица „Александър Стамболийски” и улица „Юндолска”.

Предвиден е обходен маршрут по странични улици за леките и лекотоварните автомобили. За товарните автомобили не е възможно въвеждането на обходен маршрут. Възможностите са водачите да отбият и изчакат преминаването на протеста, след което да продължат по маршрута. Другата възможност е да отбият още при разклона на село Юндола по посока за Белово и от Белово през село Варвара да продължат по посока за Пазарджик. В района на село Юндола и на 4-ти километър в началото на Велинград ще има разположени допълнителни полицейски автопатрули.

Апелираме шофьорите да се движат със съобразена скорост и достатъчно дистанция, да спазват стриктно указанията на разположените по трасето полицейски служители.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии