29.9 C
Пазарджик
понеделник, 24 юни, 2024

Ротари клуб награди талантливи деца от Велинград

От създаването на Ротари клуб организацията работи в подкрепа на деца с изявени дарби и постижения в различни области – образование, изкуство и спорт. В потвърждение на това ротарианците от Велинград връчиха 21 индивидуални и 2 колективни награди. И тази година изборът е бил труден, защото талантливите деца се оказали много.

На специална церемония Ротари клуб удостои с награди момичетата от квартет “Инфинити”, възпитаничката на СУ “Васил Левски” Теодора Кръстева за завоювано трето място в национално състезание по английски език. Награди получиха още Любена Башкехайова от ОУ “Неофит Рилски” за първото място на националния конкурс за литературно творчество и журналистика, Илиян Пенев от НПГГС “Христо Ботев” за различни завоювани успехи,  както и ДЮВИШ “Звънче” за спечелени международни отличия.

Ротари клуб отличи също Радина Граматикова, Теодора Таслакова и Лети Бучкова за участие в изложби и постигнати резултати в изобразителното изкуство, на Сибела Кичелиева, Айше Кичелиева,Краси Кючюков, Алекс Юруков и Венци Кисимов от СУ “Методий Драгинов”.
Сред наградените тази година са още Елица Овчарова от ПК “Чепинец” и Петър Мицин от ПК “Белмекен”, както и  децата от първият детски фолклорен ансамбъл във Велинград “Чепинче”, които отправиха и своя поздрав към всички в залата.

Още за наградите и реакцията на наградените вижте в репортажа.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии