20.9 C
Пазарджик
неделя, 16 юни, 2024

Стартира ремонтът на улица “Тошо Стайков” във Велинград

Продължават инфраструктурните ремонти във Велинград. С официална “първа компа” стартираха дейностите по реконструкцията на улица “Тошо Стайков” в центъра на курорта.

Много пъти в новините на Телемедиа сме ви показвали разбити и дори трудно проходими улици. Сред тези в лошо състояние и то с години е “Тошо Стайков”. Улица, започваща от центъра на Велинград и водеща до хотели, държавни болници, общински детски комплекс. Улица, за която и това общинско ръководство обеща ремонт и днес той официално започна.

 

Градоначалникът отбеляза, че освен разрушаването на пътната настилка и неудобство на гражданите, честите аварии генерират и сериозни загуби на общинското водно дружество. Затова ремонтът на тази улица е от изключителна важност.

 

Ремонтът на бул. “Вела Пеева” ще стартира след цялостното завършване на ул. “Тошо Стайков”, тъй като през това време той ще бъде един от алтернативните маршрути за движение на живеещите в района. Същинската дейност по ремонта на улицата ще стартира веднага след празниците, уточниха от община Велинград.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии