25.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Апартамент изгоря при пожар в Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Пожар евакуира живеещите в жилищна сграда в Пазарджик. Огънят е тръгнал от апартамент на последения етаж в кооперацията. След получения сигнал към мястото са били насочени дежурните огнеборци от противопожарната служба.

За около час пожарът изцяло е локализиран и овладян. Пострадал е 57- годишният Даниел Живков. Той е с изгаряния 2-ра и 3-та степен, около 40% по цялото тяло. Приет е за лечение в Клиника по изгаряния към УМБАЛ „Св. Георги“- гр. Пловдив. Да огледа щетите и да се опита да спаси, каквото е възможно откриваме лелята на пострадалия.

Работи се по две основни версии за пожара, който е унищожил покъщнината и дограмата.

Според съседите на мъжа това не е първият случай, в който неговите действия нанасят щети на жилищата от долните етажи.

Огънят е унищожил част от покривната конструкция, която трябва да бъде възстановена. Предстои и дълъг път по обезопасяването и ремонтирането на апартамента. Междувременно съседите се надяват на подкрепа от институциите, защото се страхуват, че ако мъжът се върне да живее в апартамента може да има нов пожар и с по-сериозни последствия.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии