31.8 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

Арестуваха директора на Басейнова дирекция Пловдив

По досъдебно производство на Окръжна прокуратура – Пловдив за извършено длъжностно престъпление служители на отдел „Икономическа полиция“ при областната дирекция МВР-Пловдив, в присъствието на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Пловдив, извършиха процесуално-следствени действия – претърсвания, изземвания, разпити на свидетели в сградата на Басейнова дирекция „Източнобеломорски район“ и на други места, с цел документиране на деянието. За 24 часа по Закона за МВР е задържан директорът на институцията Цветелина Кънева.

От сградата на Басейнова дирекция бяха изнесени кашони с документи.Служителите са в шок, отказват да коментират какви документи са изнесени за проверка, но и не са изненадани.

От прокуратурата уточниха, че допълнителна информация по досъдебното производство ще бъде съобщена на медиите утре.
Източобеломорският район е разположен в централната южна част от територията на България и обхваща водосборите на реките Марица, Тунджа и Арда.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии