28.9 C
Пазарджик
понеделник, 15 юли, 2024

Без маски: 11 глоби в кв.Изток за ден

От областната дирекция на МВР в Пазарджик отправят благодарност към гражданите, че в неделя огромната част от тях са останали по домовете си и са спазвали изискванията за физическо дистанциране!

 

Екипи на районните управления и секторите в ОДМВР-Пазарджик в целия регион осигуряваха обществения ред в близост до храмовете по случая празника Цветница, в районите на централните градски части, паркове и детски площадки. Освен това на входно-изходните артерии на гр.Пазарджик своята денонощна дейност осъществяваха полицейски служители на обособените КПП. Извършвани са посещения на сигнали подадени от граждани за струпване на хора и нарушаване на противоепидемиологичните мерки.

 

В тази връзка служители на сектор „Охранителна полиция” при РУ-Пазарджик и полицейския участък в квартал „Изток” са установили 11 нарушения на граждани, които са се намирали на обществени места и не са носили на лицата си предпазни маски или шалове. На нарушителите са съставени 11 акта съгласно Закона за здравето. Предвидените в закона санкции за в размер от 300 до 1000 лева.

 

Източник: ОДМВР Пазарджик

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии