30.8 C
Пазарджик
неделя, 14 юли, 2024

Опит за убийство в Попинци

На 18 ноември Иван Колибанеков традиционно обикаля обработваемата земя, която стопанисва в землището на панагюрското село Попинци. На пътя е засечен от друг земеделски стопанин и за него започва истински кошмар.

Трактористът вижда бягащият Иван и се насочва към него.

Посоченият като нападател Николай Рогачев отглежда стотици крави, коне и дребен добитък, които са оставени на свобода да бродят из землищата няколко села около Попинци, разказва Иван Колибанеков. Срещу него през последните 10-12 години са подавани множество жалби.

По случая работят разследващ полицай и служители на участъка в Стрелча. Самият Иван Колибанеков е юрист по образование, но е предпочел да работи в земеделието. Той вярва, че този път правото ще възтържествува.

След неприятния инцидент семейството на Иван и неговите работници вече не се чувстват сигурни, още повече, че само преди месец той е подал жалба и за заплаха за убийство.

Николай Рогачев има прокурорско разпореждане да не доближава Иван и неговите близки. Днес нашият екип се опита да го открие, но не успя.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии