31.8 C
Пазарджик
вторник, 25 юни, 2024

Пазарджик пое за часове трафика към морето

Близо 3 часа цялото движение от автомагистрала Тракия по посока Бургас бе пренасочено през Пазарджик заради инцидент на скоростния път при разклона за Цалапица.

По информация на МВР в рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на магистралата, лек автомобил „Фолксваген“ не се подчинил на сигнал за спиране. Вместо това, водачът подал газ и продължил по пътя си. В района на 112-ти км преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. При инцидента е пострадала една жена. На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.
До отработване на случая обаче автомобилите се пренасочваха през Пазарджик.

В Пазарджик потокът от автомобили бе насочван по улиците Стефан Караджа и Пловдивска и от там по главния път за Пловдив, а на всяко кръстовище до изхода на града, бяха разположени полицейски патрули. Въпреки интензивното и много натоварено движение, преминаването бе спокойно и без напрежение. И по-важното, големият брой автомобили и камиони не предизвикаха нито един инцидент.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии