28.9 C
Пазарджик
понеделник, 22 юли, 2024

Ръководни служители от няколко полицейски дирекции преминаха обучение в Пазарджик

В изпълнение на един от основните приоритети на ръководството на МВР продължава активното обучение на полицейските служители от цялата страна. Целта е усъвършенстване и надграждане на техните теоретичните и практически знания.

През последните два дни в ЦСПП-Пазарджик при Академията на МВР занятия се проведоха с ръководни служители от областните дирекции в Пазарджик, Бургас, Враца, Монтана, Пловдив и Смолян и на зоналните жандармерийски управления в Пловдив, Монтана и Бургас. Практическата подготовката беше свързана с действията на полицейските служители при провеждане на заградителни мероприятия, тактика на спиране за проверка и принудително спиране на моторни превозни средства.

Припомняме, че по предварителен план обучение ще преминат всички ръководни служители от областните дирекции в страната. Тренировките ще се провеждат на територията на Академията на вътрешното министерство и в Центровете за специализация и професионална подготовка в Пазарджик, Варна и Казанлък. Паралелно с това теоретично и практическо обучение започна и с всички служители с полицейски правомощия.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии