27.8 C
Пазарджик
събота, 13 юли, 2024

След клип в социалните мрежи – глоба за шофьор от Пазарджик

От няколко дни в една от социалните мрежи са установени публикации свързани с движение на лек автомобил в насрещното движение, като се споделя, че това е било засечено по АМ „Тракия“ край Пазарджик. След узнаването за тези публикации служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Пазарджик незабавно са предприели необходимите действия за проверка на изнесените факти и обстоятелства.

Със съдействието на администратор на една от групите във Фейсбук се е установил авторът на публикацията и съответно регистрационния номер на автомобила. Така пътните полицаи стигнали до самоличността на водача на червен „Опел“, който се оказал 68 годишен мъж от Пазарджик. Станало ясно, че нарушението е извършено от него на 31 май, но не на АМ „Тракия“ а в района на пътен възел Гелеменово пътувайки от гр. Панагюрище за гр.Пазарджик.

Мъжът оказа съдействие за изясняването на фактическата обстановка и призна за извършеното нарушение. Съставен му е акт съгласно Закона за движение по пътищата. От ОДМВР – Пазарджик изразяват благодарност за нетърпимостта и непримиримостта на гражданите към нарушенията на правилата за движението по пътищата.

Източник: ОДМВР

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии