18.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

Убиха по жесток начин водеща от русенска телевизия

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

30-годишна жена беше убита в Русе вчера следобед. Става дума за административния директор на русенска медия Виктория Маринова.

Сигналът за престъплението е бил подаден от случаен гражданин, който е намерил тялото. Трупът е бил в обрасла с растителност зона, близо до Дунав. На няколко метра от тялото са открити и вещи на убитата Виктория Маринова.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев поясни, че са извършени огледи и претърсвания. Иззет е и автомобилът на жертвата. Той не бил в близост до мястото, където е открито тялото, но е установено, че е паркиран там от жената. Назначени са различни по вид експертизи, включително и технически – на мобилни устройства. Установен е маршрутът на жертвата. Престъплението е извършено, докато младата жена е тичала по алеята, каза още Енчев. При откриването на трупа са липсвали мобилния телефон, ключовете за автомобила, очилата и някои от дрехите на Маринова. Вещите все още не са открити.

Смъртта на 30-годишната жена е била причинена от удари в главата и задушаване. Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, включително и тази, че убийството е свързано с работата на телевизионната водеща.

Разследването на случая продължава с разпит на още свидетели. Чакат се и резултатите от назначените експертизи, които да насочат полицията към евентуалния извършител на жестокото убийство.

Още за бруталното убийство и за версиите, по които работи полицията вижте във видеото.

Ангел Узунов
Ангел Узунов
Ангел Узунов става част от екипа на Телемедиа през 2012 година. Занимава се с журналистика повече от 15 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии