11.9 C
Пазарджик
вторник, 27 февруари, 2024

Засилени мерки за сигурност заради студентския празник и в областта

Днес е Студентския празник 8-ми декември. Служителите от Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик традиционно предприемат мерки за нормалното и спокойното му протичане.

Още през ноември инспекторите от звената „Държавен противопожарен контрол” при РДПБЗН-Пазарджик са извършили проверки на хижи, хотели, , къщи за гости, ресторанти и други питейни и увеселителни заведения, в които ще празнуват студентите.

Очаква се да има желаещи да отбележат празника на територията на курортните комплекси във Велинград, „Свети Константин”, „Цигов Чарк”, в районите на Сърница, Юндола, Панагюрище и Стрелча.

Служителите на районните управления и сектор „Пътна полиция”, подпомогнати от екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив ще съблюдават за опазването на обществения ред и за пътната безопасност по основните пътища водещи към курортите и планинските селища.

Ръководствата на Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”в Пазарджик желаят приятно, весело и безпроблемно отбелязване на Студентския празник !

Източник: Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии