6.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Засилват полицейското присъствие край банките в големите градове

Всички трябва да действаме задно, за да сведем опитите за престъпни посегателства срещу банките до минимум.

Ще засилим полицейското присъствие в големите градове на страната, където има банкови офиси и фирми, опериращи с големи финансови средства. Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Приоритетно ще се обхождат от нашите патрули банковите офиси. Териториална полиция ще посетят всички обекти, които са в денонощен режим на работа, добави Иванов.

За грабежа на чейндж бюро в Шумен, главният секретар каза, че има заподозрени, които са обявени за издирване. За грабежа във Враца същото се отнася, обявени са за издирване заподозрените.

По отношение на снощния грабеж в денонощен магазин в кв. „Изток” в София Иванов каза, че не са установили безспорно извършителя, но имат насоки. Вчера гражданите много ни помогнаха, каза Иванов. Понякога, когато за някого информацията е незначителна, за нас значи много, коментира още, той.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии