30.9 C
Пазарджик
вторник, 16 юли, 2024

18 медала за СК „Спартак 2014“ от открития турнир по карате

18 медала спечелиха каратеките на СК „Спартак 2014“ от отворения турнир по карате, който се проведе в Пазарджик. Спортна зала „Васил Левски“ събра 11 клуба от цялата страна и 230 участници. Домакините от „Спартак“ взеха участие с 28 състезатели. Събитието е първото от такъв ранг, а идеята е турнирът да стане традиционен и да се провежда и през следващите години в Пазарджик.

 

1 златен, 5 сребърни и 12 бронзови медала е равносметката за „Спартак“ след турнира. Купата за най-малък участник в турнира грабна 5-годишният Атанас Недков, отново от клуба домакин „Спартак“. Първото място в отборното класиране и най-голям брой спечелени златни медали отиде при „Файтърс-НСА“ от София. Второто място е за отбора на „Ипон“, а третото за „Максспорт“, отново столичен клуб. Официални гости на отворения турнир бяха Александър Славков, който е президент на Българска федерация по шотокан карате до.

 

На събитието присъстваше и Георги Георгиев, който е шеф на техническата комисия. Треньорът на домакините от „Спартак 2014“ Илко Аджов изрази своята благодарност към всички, които станаха част от турнира, както и към община Пазарджик за съдействието. Получи се добър турнир. Много съм доволен от всички мои каратеки. Надявам да превърнем отворения турнир в традиция за града ни, допълни още Илко Аджов.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии