30.9 C
Пазарджик
вторник, 16 юли, 2024

Александър Рибников гледа към състезанията при мъжете

След като спечели най-голямото признание на професионалното жури, което го постави на 1 място в топ 10 на спортистите в Пазарджик за 2021 година, Александър Рибников се подготвя да смени възрастовата група, която вече ще се състезава, а именно да премине при мъжете.

Положителни за развитието на кариерата са очакванията и на треньора на най-добрия спортист Илко Аджов.

Успехите в кикбокса при юношите и младежите Александър постига въпреки че този спорт тренира едва от 4 години. Състезателят на СК “Спартак Пазарджик 2014” спечели 3 първи и 4 втори места на Държавно първенство в стиловете К1, лайт контакт, киклайт и лоукик. Александър спечели и трето място на Европейско първенство в Черна гора. Той има участия и във веригите Макс Файт и Профайт, от които има една загуба и една победа.

Още за спортист номер на Пазарджик ще ви разкажем в предаването „На Фокус“ в понеделник, 24 януари. В него ще ви срещнем с важните за Александър Рибников хора.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии