10.9 C
Пазарджик
петък, 24 май, 2024

Блестящо представяне на грациите от СКХГ Диляна Прима на турнира в Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Над 300 грации от страната и чужбина взеха участие в петия международен турнир по художествена гимнастика, който се проведе в Пазарджик. Много медали завоюваха състезателките на спортен клуб Диляна Прима, които бяха организатори на турнира.

 

Откриването на петия международен турнир „Диляна Прима“ направи златното ни момиче Рени Камберова. За състезанието в Пазарджик пристигнаха гимнастички от цялата страна и Великобритания.

 

Три златни медала спечели изящната Дара Стоянова в многобоя, на обръч и без уред. Тя завоюва и сребро на въже. При девойките младша възраст, родената през 2007 година Божидара Пепелова грабна първите места на съчетание без уред, топка и в многобоя.

Адриана Данова в категория А 2008 г. взе сребро в многобоя, бронз на въже, обръч и без уред. Дани Антонова във възрастова група 2007 г. спечели злато на без уред, както и сребърен медал на топка и в многобоя. Мария Гигова също завоюва сребърен медал за игра без уред. Василена Кръстева и Йоана Аргирова се пребориха за бронз на без уред и многобой.

 

В категория Б деца 2008 година Ивайла Табакова се пребори за златен медал, Любомира Камбурова спечели сребърно отличие, Кристиана Понева и Нола Тотина спечелиха бронзови медали. Вяра Петкова във възраст 2009 г. грабна злато на без уред и на въже. При девойки младша възраст Ани Чакърова спечели бронз при без уред, злато на обръч и бронз в многобоя.

 

При девойки старша възраст Стефани Трифонова стана първа на обръч, втора на топка и трета на бухалки. Гергана Синапова взе злато в многобоя, лента и топка и бронз на бухалки. И третата артистична гимнастичка в международното класиране от Диляна Прима – Николета Пенова завоюва сребърен медал на лента и бронз на обръч.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии