19.9 C
Пазарджик
вторник, 23 юли, 2024

Боксьорите от „Тракиец“ с 4 медала от Държавното първенство за ученици

Момчетата от Боксов клуб „Тракиец“ се завърнаха в Пазарджик с четири медала от Държавното лично и отборно първенство по бокс за ученици. Подробностите – в репортажа.

Боксов клуб „Тракиец“ стъпи победоносно на Републиканския ринг, завоювайки златен, сребърен и два бронзови медала в последната фаза на шампионата за момчета, който се проведе в Горна Оряховица.

В Държавното лично и отборно първенство по бокс за ученици медали взеха четирима от възпитаниците на Боксов клуб „Тракиец“.
Деян Шишиньов стана първи и завоюва златото, Божидар Недков се класира втори и спечели среброто, а Иван Гаврилов и Спас Райков взеха бронзови медали.

Боксов клуб „Тракиец“ съществува от 2004 г. До момента в него се обучават 30 деца, като от тях готови за състезания са около 10 – 12 деца, тъй като на останалите им предстои да извървят дълъг и нелесен път.
Президентът на клуба Ангел Поюков също изрази радостта си от спечелените медали.

В края на годината на клуба му предстои коледен турнир, след което започва подготовката за новия спортен календар, който ще стартира през март 2020 г. с Държавно лично и отборно първенство за най-малките и Купа България.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img
spot_img

Последни статии