13.9 C
Пазарджик
вторник, 21 май, 2024

Двойна победа за Езиковата гимназия

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

10 отбора от учебни заведения в Пазарджик си оспорваха последните комплекти медали в общинските ученически игри по футбол. В последния ден на надпреварата бяха излъчени най-добрите в две възрастови групи – 8-10 и 11-12 клас. Големият победител се оказаха отборите на ЕГ“Бертолт Брехт“.

Успехът на момчетата от Езиковата гимназия не е случаен, защото повечето от тях тренират футбол във футболните школи в Пазарджик и региона. Това важи до голяма степен и за другите отбори, което повишава нивото на ученическия турнир.

Председателката на МСК“Пазарджик спортува“ Ренета Камберова дойде на базата на Спортното училище, където се проведе турнира, за да награди медалистите в състезанието при учениците от 8 до 10 клас. След победителите от Езиковата гимназия на второ място се класираха момчетата от Професионалната гимназия по механоелектротехника, а трети останаха възпитаниците на Професионалната гимназия по селско стопанство.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии