8.9 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Футболисти на Хебър с различни инициативи сред подрастващите

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Футболистите на Хебър (Пазарджик) се включват в различни инициативи през следващия един месец.

Днес четирима състезатели от мъжкия представителен тим – Октай Хамдиев, Мартин Михайлов, Арсенио Валпорт и Робърт Мазан изненадаха приятно в час по физическо възпитание ученици от 6-и и 7-и клас на ОУ „Климент Охридски“. Преди да се включат в демонстративен мач на малки вратички, част от кампанията „С Хебър в сърцето“, играчите на Владимир Манчев отговориха на въпроси на момчетата и момичетата, свързани с тях и футболния тим, а после се снимаха за спомен с малките им почитатели.

Освен, че позираха за селфита Октай, Мартин, Арсенио и Робърт раздадоха на учениците тетрадки с бранда на ФК Хебър и подписаха футболна топка за спомен от тяхната визита в училището.

Инициативата е част от кампанията за популяризирането на ФК Хебър сред подрастващите в Пазарджик и региона и насърчаването на младежите да играят и тренират футбол, като превенция срещу актуалните проблеми на новото поколение – тютюнопушене, алкохол, дрога и затлъстяване.

Следващият вторник във връзка с Деня на будителите представители на ФК Хебър ще се включат в традиционното факелно шествие от читалище Виделина до паметника на Св. св. Кирил и Методий.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии