10.9 C
Пазарджик
неделя, 25 февруари, 2024

Футболният Хебър стартира дарителска кампания

ФК Хебър взе решение да стартира Дарителска кампания, която ще има за цел финансово подпомагане на клуба по време на очертаващите се много тежки месеци – декември и януари. Държим да отбележим, че тя ще има изцяло временен характер/два месеца/ и нейната цел е посредством набраните средства, клубът да избегне изпадане в състояние на дефолт с всички последващи от това ефекти.

В най-кратки срокове ФК Хебър трябва да събере необходимите финансови средства за да се разплати с футболисти, спортно-технически щаб, администрация, помощен персонал и треньорски състав на Академията на клуба(ДЮШ). Става въпрос за общо 60 човека, ангажирани с дейността на най-разпознаваемия футболен бранд в областта.

Във връзка с това, ФК Хебър се обръща към феновете си, фирми и стопански субекти от Пазарджик и региона с апел за дарение на средства, с които да се обезпечи нормалното функциониране на клуба, до момента на възобновяване на общинската субсидия. Като местна общност е важно да можем заедно да си подадем ръка и да изградим нова, устойчива рамка на поведение за съхранението и развитието на клуба занапред.

Даренията ще може да се правят по разплащателната сметка на Хебър – ДЮШ в Общинска банка с

IBAN BG19SOMB91301069383402

както и в административния офис на клуба на стадион „Георги Бенковски“.

Допълнителни информация по Дарителската кампания може да получите на тел.: 0889 888 900.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии