8.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Хебър замина за лагера с Турция, 23-ма футболисти се качиха на самолета

Хебър замина тази сутрин с група от 23-ма футболисти за двуседмичен лагер в Алания, Турция. Режимът на турската Ривиера ще бъде основен етап от зимната подготовка на пазарджиклии.

На борда на самолета в посока Анталия се качиха всички 8 нови попълнения на отбора – Звонимир Микулич, Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Стоян Стоичков, Лорен Маружин и Марк-Емилио Папазов. Очаква се по време на кампа в южната ни съседка към състава на Владимир Манчев да се присъедини и още един нов полузащитник. В групата за лагера попаднаха и младите надежди от школата на Хебър Мартин Янков, Стилиян Тисовски и Филип Парутев, които ще получат шанс за изява по време на четирите контроли на турска земя.

В тях Хебър ще срещне последователно тимовете на Висла Краков, Полша(21.01), Кривбас Кривой рог, Украйна(24.01), Каспий Актау, Казахстан(27.01), и Металист Харков, Украйна(30.01).

Групата на Хебър:

Вратари: Петър Дебърлиев, Мартин Янков, Звонимир Микулич

Защитници: Камен Хаджиев, Архан Исуф, Николай Николаев, Стефан Цонков, Осира Корнел, Муса Сила, Робърт Мазан, Мартин Михайлов, Георги Търтов

Полузащитници: Алехандро Гарсия, Марсел Жан-Пиер, Богомил Божуркин, Стилиян Тисовски, Филип Парутев, Стоян Стоичков

Нападатели: Лорен Мружин, Октай Хамдиев, Арсенио Валпорт, Ивайло Михайлов, Марк-Емилио Папазов

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии