8.9 C
Пазарджик
петък, 1 март, 2024

Кампания Заедно за децата в Панагюрище

За втора поредна година ФК„Оборище“ реализира благотворителна инициатива „Заедно за децата”. И през тази кампания, както и през миналата година, бяха събрани ученически пособия – раници, несесери, тетрадки, химикалки, бои и помагала. Инициативата бе огласена от старши треньора на отбора Кириакос Георгиу, подкрепена от ФК „Лудогорец“ и Община Панагюрище.

Дарението получиха потребителите на Център за работа с деца на улицата „Надежда“.

Заместник кметът на Община Панагюрище, г-жа Галина Матанова, поздрави екипа на Футболен клуб „Оборище“ за благородната инициатива, като подчерта, че в името на добри каузи винаги ще срещат съпричастието и подкрепата на ръководството на община Панагюрище.

Футболистите от „Оборище“ обещаха на децата съвместни тренировки. Ентусиазирани от бъдещите срещи на стадиона, с много надежда и непринудена благодарност, учениците изпратиха дарителите, рецитирайки „Аз съм българче“.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии