25.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между Хебър и Левски

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Тя ще се проведе на 4 март на стадион „Георги Бенковски”, а началото на мача е обявен за 17.30 минути

Преди да бъдат допускани на стадиона зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. От полицията съветват всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а децата ненавършили 18 години да бъдат с придружител и предварително попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин За гостите е предвидено паркиране в района в близост до сектора за гости и по главния път без да се нализа в пределите на града. С най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /паркинга на битака/. Въпреки това от полицията отправят апел към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число екипи на жандармерия и „Специализирани полицейски сили” от Пловдив и София. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии