8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Засилени мерки за охрана за утрешния мач между Хебър и ЦСКА

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите на Хебър – Пазарджик и ЦСКА.

Тя ще се проведе на 16 юли /неделя/ на стадион „Георги Бенковски” в гр.Пазарджик, а началото на мача е обявен за 21 часа. Най-напред отворена за продажба на билети ще бъде касата до фитнеса на спортното съоръжение. Това ще стане след 10,30 часа и на нея ще се продават билети за всички сектори, с изключение на този за гостите („Б“).

В неделя, в деня на срещата, но след 16 часа ще бъдат отворени останалите 2 каси – тази до езерото и касата до сектора за фенове на гостите от ЦСКА(големия изкуствен терен).

Вратите на стадион „Георги Бенковски“ ще бъдат отворени в 19 часа.

Феновете на гостите от ЦСКА ще закупуват билети само и единствено на касата до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектор „Б“, който е обособен за гости.

Те няма да бъдат допускани в останалите сектори дори и да са закупили билети за там.
Призоваваме желаещите да присъстват на мача да отидат по-рано на стадион „Георги Бенковски”, тъй като пропускателния режим от страна на полицията ще бъде засилен, а това създава забавяне.

На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода, на твърди или опасни предмети. Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин. Гостите от ЦСКА ще паркират в непосредствена близост до сектора за гости /Сектор Б/. С най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/, както и улиците в близост до него. Въпреки това отправяме апел към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт. Тази препоръка е с цел да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение, както и в предвид и на късния час на провеждане на футболната среща.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число жандармерия и „Специализирани полицейски сили” ЗЖУ София и СДВР.

Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии