28.9 C
Пазарджик
понеделник, 15 юли, 2024

Грандиозно шоу за 30-годишнината на СК Торнадо

С грандиозно шоу и зрелищни демонстрации Спортен клуб Торнадо отбеляза 30-тата годишнина от своето създаване. На сцената на драматично-куклен театър „Константин Величков“ се качиха бивши и настоящи спортисти, които заедно показаха бойния дух на клуба.

Ето така с много атрактивни демонстрации в драматично-куклен театър „Константин Величков“ в Пазарджик бе отбелязана 30-тата годишнина от създаването на Спортен клуб Торнадо.

Вече 30 години треньорите обувачат деца на всякаква възраст, но не само на бойни техники, но и на воля, дисциплина и най-вече на човечност. За да бъде един спортист успешен, преди всичко той трябва да е добър човек. Такива са всички каратееки на Торнадо, категоричен е сенсей Васко Пеев.

От сцената към родителите на децата, които тренират в Торнадо, се обърна и един баща – Петър Кондев.

Всеки, който веднъж стъпи в залата, не може да не заобича каратето. Това доказаха и всички спортисти по време на шоуто, което бяха подготвили. Със зрелищни демонстрации се влючиха и треньорите на Торнадо.

По време на празника, подаръци получиха и тримата треньори – сенсей Васко Пеев, сенпай Милан Троянов и сенпай Станислав Комсалов, които бяха специално подготвени от техните възпитаници. А шоуто продължи с още атрактивни демонстрации, които потопиха присъстващите в атмосферата на бойните спортове.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии