20.9 C
Пазарджик
четвъртък, 20 юни, 2024

Кристияна Димова от СК “Печенеги“ със сребърен медал по колоездене

Сребърен медал за спортен клуб “Печенеги“ завоюва Кристияна Димова. Това е единственото отличие за пазарджиклии от състезанието по колоездене, което се проведе в парк-остров „Свобода“ в Пазарджик.

 

Едно второ, две пети и едно шесто място. Това е равносметката за състезателите на спортен клуб по колоездене „Печенеги“ от колоездачното състезание за купа „Пазарджик“. То се проведе в парк-остров „Свобода“ и в него взеха участие колоездачи от цялата страна. Кристияна Димова финишира втора при 14-годишните момичета и спечели сребърен медал.

 

Първа се нареди Дора Рангелова от отбора на „Драг” (Сoфия), а трета е Стефани Атанасова от същия клуб. При момчетата до 14 години пазарджишкият представител Георги Теодосиев се класира на пето място, а победител стана Симеон Петков от „Хемус“ (Троян). При юношите младша възраст Борислав Палашев е пети, а Атанас Лазаров остана шести.

 

В тази категория златото грабна Йордан Петров от „Сините камъни” (Сливен). Представителят на СК “Печенеги“ при мъжете Станислав Кръстев не успя да намери място в призовата тройка. Победител стана Станимир Чолаков от „Хемус” (Троян). През почивните дни предстои следващото състезание за пазарджишките колоездачи. В Бургас те ще търсят по-добро класиране в
групите до 12, 14 и 16 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии