10.9 C
Пазарджик
вторник, 23 април, 2024

Най-добрите лекоатлети премериха сили в работническите спортни игри

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Над 50 лекоатлети взеха участие в поредната дисциплина от 22-те общински работнически спортни игри “Христо Ботев“. При мъжете в бягането на 100 м. победител стана Янко Стоянов от Елхим Искра. След него се наредиха Петър Ламбрев от Затвора и Димитър Кобаков от ОД на МВР.

 

На 1000 метра Янко Стоянов отново спечели първото място. Втори се класира Запрян Михайлов от Елхим, а трети Димитър Кобаков от Областната дирекция. На дълъг скок най-добре отново се представи Янко Стоянов, следван от Запрян Михайлов и Петър Ламбрев от Затвора.

 

В състезанието по тласкане на гюле на първо място се нареди Георги Младенов от Колорадо, след него Йоан Папазов от ВиК, а трети Виден Василев от Спортното училище. Победител в отборната надпревара стана тимът на Елхим. Втори се класираха лекоатлетите на Пожарната, а трети тези на Затвора.

 

При дамите в дисциплината бягане на 100 и 600 м победителка стана Илияна Лупова от ОД на МВР, следвана от Иванка Зашева от Ди Си Ем и Димитрина Чочева от Общината. Дългият скок отново бе спечелен от Илияна Лупова, а след нея се наредиха Соня Танкова и Радостина Минчева от Общината.

 

В дисциплината тласкане на гюле първото място спечели Елка Минева от Затвора, а след нея се класираха Златка Казакова от Елхим и Илияна Лупова от ОД на МВР.

 

Най-добрият отбор при жените е този на Общината. На второ място се класираха Елхим Искра, а на трето ВиК. Най-добрите лекоатлети бяха наградени с купи, медали и предметни награди.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии