28.9 C
Пазарджик
понеделник, 15 юли, 2024

Официално откриха новото футболно игрище с изкуствена настилка в Пазарджик

Президентът на БФС Борислав Михайлов и кметът на община Пазарджик Тодор Попов откриха новоизграденото футболно игрище до стадион “Георги Бенковски”. Стойността на строителните дейности е за близо 720 хил.лева.

 

Президентът на БФС Борислав Михайлов и кметът Тодор Попов прерязаха лентата на новото футболно игрище на спортния комплекс до стадион “Георги Бенковски“. Шефът на футболната централа ритна и менчето с вода и здравец и се снима с малките футболисти, но отказа да говори пред медиите. Кметът Тодор Попов изрази очакванията си Борислав Михайлов да дойде отново в Пазарджик за откриването на новия стадион. Имаме база, с която може да се гордеем, отбеляза още градоначалникът. Той благодари за подкрепата и на ръководството на БФС. Кметът похвали и вратаря Георги Петков, който също беше гост на церемонията по откриването на новото игрище.

 

Предстои на новото футболно игрище с изкуствена настилка да бъде монтирано и електрическо осветление, за да може теренът да се ползва и в по-късните часове на деня. С изграждането се завършва комплексът от спортни съоръжения на парк „Стадиона“.

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии