18.9 C
Пазарджик
вторник, 16 юли, 2024

Осем медала за Шампион от турнири в София и Карлово

Силно представяне в две състезания записаха състезателите на СК “Шампион“. Пазарджишките спортисти се завърнаха с три медала от международния турнир ”Talent kup” в София и още пет от състезание по дуатлон в Карлово. Близо 600 деца участваха в петото издание на международния турнир по плуване ”Talent kup”, организиран от столичния клуб „Витоша” . В него участие взеха деца от 42 клуба в страната, както и от Сърбия, Русия и Румъния. Спортен клуб „Шампион“ се включва с 9 свои състезатели.

 

Златни медали за СК „Шампион“ – Пазарджик печелят Георги Илиев на 50 метра бруст и Томас Григоров на 50 метра бътерфлай. Георги Илиев се окичи и със сребро на 100 метра бруст. Пет медала спечелиха състезателите на СК ”Шампион” и от състезанието по дуатлон ”Карловска пролет”. Със златни медали се окичиха Красимир Георгиев, Ифа О Донал и Димитър Сотиров, а със сребро и бронз Стилян Христов и Радослав Джунов.

 

Следващите участия за състезателите на СК “Шампион“ ще са на турнир в сръбския град Крагуевац и Държавно първенство по модерен петобой в Шумен.

 

 

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии