25.8 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Преди старта на вторите Фрезколиада игри

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

На 18 май /четвъртък/ се откриват Вторите Фрезколиада спортни игри в Пазарджик. Началото на мини олимпиадата за деца ще бъде поставено със специална церемония в спортна зала „Васил Левски“ от 19 ч. Тази година събитието ще обхване 11 вида спорт, в които се очаква да участват стотици спортисти от цялата страна.

Сцената вече е готова да посрещне участниците в официалната церемония по откриването, като ден по-рано вървят тестове на аудио-визуалните ефекти. А пред публиката утре ще застанат любимите звезди на България Тото и Лъчо от СкандаУ, взривяващият талант Реми Тоин, изключителният Скилър, както и завладяващият Виктор Стоянов, популярен от риалити формата „Ергенът“. 

Откриването на Фрезколиада ще започне в 19 часа, а организаторите обещават церемонията да бъде вълнуваща и запомняща се! Входът за публиката е свободен.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии