8.8 C
Пазарджик
събота, 20 април, 2024

Отборът на Затвора при жените спечели рабтурнира по тенис на маса

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

С изиграването на всички срещи стартира работническият турнир по тенис на маса. Това е 4-тата дисциплина в рамките на 24-тите игри „Спортна есен 2019“. 16 отбора си дадоха среща в спортна зала „Васил Левски“ снощи. Ето кои са отборите победители:

16 отбора, от които 10 мъжки и 6 женски, се включиха в работническия турнир по тенис на маса. Тимовете при мъжете бяха разпределени в три предварителни групи. В 1-ва група победител стана тимът на Пожарната, второто място заеха служителите на ВиК, а третата позиция остана за тима на Общината.

Във 2-рата група първенец е ОДМВР, на второ място се наредиха тенисистите от Ди ес Смит, а третата позиция зае Човеколюбие.

В 3-тата група първо място взеха тенисистите от Академията на МВР, следвани от Костал и Затвора. Тази вечер първенците в групите ще определят с мачове помежду си новия номер 1 в мъжкия работнически турнир по тенис на маса.

При жените приключиха всички срещи. Служителките на Затвора победиха дебютантките от Академията на МВР с 2:1. В другата среща ВиК победи Общината с 2:0. ОДМВР също надви тима на Човеколюбие с 2:0.

Така в крайното класиране при дамите отборът на Затвора отново стана победител. Втори са дебютантките от Академията на МВР. На трета позиция се наредиха служителките на ВиК, а четвъртото място е за тима на Общината. На пето място се класира ОДМВР, а на шесто – Човеколюбие.

Тази вечер са срещите при мъжете, а утре турнирът завършва с мачове от индивидуалното класиране.

Елена Ламбрева
Елена Ламбрева
Елена Ламбрева става част от екипа на Телемедиа през 2013 година. Занимава се с журналистика повече от 10 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии