20.9 C
Пазарджик
неделя, 16 юни, 2024

Пети турнир от веригата UTR Pro Tennis Tour в Пазарджик

20 тенисисти участват в петия поред турнир от веригата Ютиар Про тенис тур в Пазарджик. Въпреки жаркото слънце, те предлагат тенис на прилично ниво. В отделните турнири участваха състезатели от топ 1000 на света.

До неделя сили ще мерят 8 чужденци и 12 българи. Това е една изключителна възможност за българските състeзатели да премерят силите си на международно ниво. Освен тенисистите над 18 г. в надпреварта могат да вземат участие и най-добрите юноши. България е първата страна в Централна и Източна Европа, която получава правото да домакинства на тази надпревара.

Всеки един от турнирите от веригата UTR Pro Tennis Series е с награден фонд от 20,000 долара, който се разпределя между всички участници в основната схема на съответния турнир. Този турнир, както и предишните 4 се провежда на базата на ТК Фаворит в Пазарджик. Основен партньор на БФТ и клуба за домакинството е Община Пазарджик.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии