8.9 C
Пазарджик
събота, 2 март, 2024

Хебър организира волейболен лагер в Италия

ВК Хебър предприема поредна стъпка за развитието на своята школа и младите волейболисти. От клуба в Пазарджик организират летен волейболен камп в Италия за подрастващи.  ВК Хебър и Община Пазарджик поемат безвъзмездно транспортните разходи на всички играчи от школата на клуба.

20 волейболисти от школата на Хебър  ще се включат във волейболният камп, който организират от клуба. В рамките на три седмици младите волейболисти ще имат възможността да тренират и работят с едни от най-опитните специалисти от италианската А1. Цената за престоя на играчите от школата на Хебър ще бъде 680 евро. Лагерът е не само за играчи от школата на клуба. В кампа ще се включат и още 20 волейболисти от цялата страна.  Във волейболния камп ще участва и младият волейболист Ивайло Петров, който се надява да научи много нови и интересни неща от това пътуване до Италия.

Волейболното приключение ще се проведе в рамките на 3 седмици ( от 25 юни до 16 юли) в градовете  – Чесенатико и Четраро.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии