23.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

С волейбол на училище

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Волейболните легенди Любо Ганев и Евгени Иванов пристигнаха днес в Пазарджик. Заедно с кмета на общината Тодор Попов, в Основно училище „Проф. Иван Батаклиев“  те дадоха старт на мащабния проект “С волейбол на училище“. Инициативата е на Българската федерация по волейбол, съвместно с общината, Регионалното управление на образованието и с подкрепата на Европейската конфедерация по волейбол.  

Основно училище “Проф. Иван Батаклиев“ е второто в страната, което се включва в инициативата “С волейбол на училище“. Целта на проекта е да популяризира и развива спорта сред подрастващите. Волейболната игра ще бъде представяна на учениците от професионалните треньори от Хебър.

На събитието присъстваха и Шампионите от волейболния ,,Хебър“, които показаха на учениците как да тренират и им дадоха ценни съвети за играта.  За най-малките денят се превърна в истински празник, тъй като имаха възможността да се докоснат до своите любими спортисти.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии