27.8 C
Пазарджик
събота, 13 юли, 2024

Звездите от Олимпиадата определиха най-добрите спортисти на Пазарджик

Три олимпийски шампионки и две медалистки от Олимпиадата в Токио, заедно със златното момиче на Пазарджик Ренета Камберова определиха най-добрите 10 спортисти на Пазарджик за 2021 година.
Десятката на Пазарджик избраха шампионките Ивет Горанова, Стойка Кръстева, Ерика Зафирова, сребърната медалистка Антоанета Костадинова, носителката на бронзово отличие Евелина Николова.

Номинираните са 21, а звездното жури проведе няколкочасово заседание, в което бяха запознати с постиженията на най-добрите.

Със журито се срещна и кметът Тодор Попов, който запозна шампионките с политиката на общината в областта на спорта, която доведе до изграждането на нови спортни зали, субсидии за спортните клубове и увеличаване на броя на спортуващите лица.

Освен „Спортист №1“, ще бъдат отличени още най-добрият треньор, отборът на годината, както и „Спортист №1 на публиката“, който ще бъде избран след онлайн гласуване. В церемонията „Спортист на Пазарджик 2021“, традиционно ще бъдат наградени млади спортисти за високите им спортни постижения, както и деца с увреждания. Събитието ще се проведе на 17 януари от 19:00 часа в ДКТ „Константин Величков“.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии