36.9 C
Пазарджик
петък, 12 юли, 2024

Днес помислете колко излишни неща имате в живота си

Дневен хороскоп за 21 юни.

Овен – Не забравяйте, че нещата се случват всеки ден с някаква цел, дори да ви е непонятна. Не се обезсърчавайте от нищо, даже и от това, което на пръв поглед изглежда неразрешимо. Вслушвайте се в инстинктите си и действате според тях.

Телец – На някои ще им се наложи днес да тъкат на десет стана едновременно. Опитайте се да се организирате малко по-добре, защото ще е трудно. Трябва да бъдете максимално внимателни. Вие сте в състояние да намерите хиляди начини да излезете от скучната рутина.

Близнаци – Късметът е ваш съюзник и съдбата може да ви изненада по много приятен начин. Възползвайте се от възможността да ликвидирате всичко, което не е добро за вас. В сантиментален план ви очаква изненада.

Рак –Днес фокусът ви ще бъде върху дома и семейството, а служебните задължения ще отложите. За уикенда можете да планирате кратко пътуване с партньора или приятели. Внимавайте с кого споделяте тайни – не всички около вас са ви приятели.

Лъв – Днес ще е необходима известна изобретателност, за да можете да се справите с всичко. Имате доста скучни неща за вършене. Опитайте се да облекчите стреса или досадата, като слушате музика и правите чести почивки.

Дева – С квадратурата на Луната с Нептун от вашия 4-ти дом, всичко, което разваля вашата нирвана, дразни нервната ви система, е добре, да намерите малко време да стоите далеч от всички, за да се „детоксикирате“ и да се успокоите.

Везни – Вие сте дружелюбни, оптимистични, щастливи, екстровертни… Ще почувствате, че трябва да затворите вратите към миналото, за да започнете нов живот, в който имате своето пространство и можете да продължите да бъдете себе си.

Скорпион – Страхотно време да разберете себе си с хората около вас и да постигнете споразумения, които ще премахнат излишното напрежение от живота ви. Неочакваните разходи могат да нарушат бюджета ви.

Стрелец –Днес се съсредоточете само върху желанията си и оставете другите да решават сами проблемите си. Време е отново да започнете да се фокусирате върху себе си. Чувствате се изтощени, така че може би трябва да отидете някъде за уикенда.

Козирог – Имате много работа и дългите часове, които прекарвате за това, ви се отразяват. Отношенията с хората около вас могат да бъдат леко обтегнати. Отпуснете се малко с музика и правете по-чести почивки и нещата лека-полека ще се нормализират.

Водолей – Някой може да разпространява клюки или да си измисля истории. Слушайте, ако искате, но не препредавайте от своя страна нищо, за което не сте сигурни, че е истина. Не позволявайте на други да се намесват във важни житейски решения – решете сами кое е най-добро за вас.

Риби – Днес може да се измъчвате да вземете важно решение. Добрата новина е, че щом решите, ще се почувствате много по-добре. Дотогава определено ще се колебаете. Питането на други за съвет може само да усложни нещата.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия, но човек трудно може да я използва и затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко, затова бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Откажете се от всичко, което носи дори и най-малък риск.

Запазете спокойното и миролюбиво благоразположение на духа си. Комуникирайте с хората, но говорете по-бавно и тихо, отколкото обикновено. Старайте се да не проявявате недоволство. Не бива да осъждате никой. Крещенето и негативните емоции ще се отразят зле върху здравето.

Помислете колко излишни неща имате в живота си. Сега е момента да се избавите от тях. На този ден се активира вътрешната „змия” – изкусителят на всеки човек. Всичко положително и отрицателно у него се усилва многократно. Контролът на поведението в този ден е изключително отслабен, докато инстинктите надминават границите. И под тяхно влияние можете да се сътворят всякакви глупости, но последствията ще бъдат неприятни.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии