15.9 C
Пазарджик
неделя, 19 май, 2024

Една зодия ще получи космическа енергия днес

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Дневен хороскоп за днес за 15 май

Хороскоп за днес за зодия Овен
Днес може да проявите желание да се заемете със своя имидж. От вас излиза и инициативата в романтичните отношения и обществената дейност. Чувствате необходимостта да обичате и да бъдете обичани.

Хороскоп за днес за зодия Телец
Денят е свързан с получаване на космическа енергия. Не е изключено точно днес да ви се отдаде възможност да направите пробив по пътя към вашите цели.

Хороскоп за днес за зодия Близнаци
Денят е свързан с духовно преображение, получаване на космическа енергия и нравствено очистване. Прекрасно време за активност в професионалната сфера, творческите търсения и кариера.

Хороскоп за днес за зодия Рак
Разположението на звездите предсказва успех. Денят е добър за спорт или за изучаване на език. Усилва се вашата сексуалност. Магнетизмът и интуицията на вашата натура привлича околните.

Хороскоп за днес за зодия Лъв
Този ден е благоприятен за делови ангажименти и работа с банки. Вероятно ви се отдава да получите кредит или спонсорска помощ.

Хороскоп за днес за зодия Дева
Днес денят е изключително благоприятен за търговски сделки, делови контакти и активност в тази сфера, любовни и семейни отношения. Подгответе се за сериозни промени в личния живот.

Хороскоп за днес за зодия Везни
Противоречив ден поради преобразуване на енергията. Вероятна е безпричинна тревога. Днес сте недоволни от себе си и от околните. Вашата мнителност ви пречи. Заплашени сте от лъжи и предателство.

Хороскоп за днес за зодия Скорпион
Денят е свързан с получаване на космическа енергия. Днес може да се заемете усърдно с работата си. Активизирате бизнеса си. Пазете се от любовни увлечения, защото последствията са отрицателни.

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Този ден може да се окаже противоречив. Въпреки външното благополучие, вие усещате тревога и нервност. Възможно е да ви се прииска да изкарате яда си върху някой от заобикалящите ви хора.

Хороскоп за днес за зодия Козирог
Помислете, какви нови идеи може да използвате във вашата прафесия. Времето е благоприятно за известен риск и авантюризъм, което може да се окаже положително за вашия бюджет в последствие.

Хороскоп за днес за зодия Водолей
Денят е свързан с духовно прераждане и духовно пречистване. Прекрасен период за активност в деловата сфера, творческите търсения и търговските операции.

Хороскоп за днес за зодия Риби
Повишената работоспособност днес е предизвикана от космическата енергия. През този ден са благотворни всички срещи и контакти. Мнозина от вас са в състояние да вземат важни решения в живота си.

Източник: horoskopa.com

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии