Изненада да очакват Рибите днес

19.09.2023 08:53 176 Коментари: / Добави коментар Редактор: Елена Ламбрева Човек
Изненада да очакват Рибите днес

Овен
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. За много от нас се подразбира, че това означава по-предпазливо човек трябва да общува с Вас във вторник. Вие незабавно ще поискате да разберете какво се случва, ако някой Ви направи забележка, така че бъдете по-уравновесени.

Телец
Тъжно и самотно Ви е, независимо от това, че Ви обичат? Оказва се, че са Ви нужни сериозни отношения с един единствен и неповторим човек, а днес е най-подходящият ден, да започнете да го търсите. Ако успеете да го намерите, отношенията ви ще бъдат дълги и интересни.

Близнаци
Съвместните финансови и разни парични въпроси , свързани с Вашия любим човек, може да се окажат сложна тема за обсъждане. Това означава, че трябва да заемете твърда позиция, ако се отнася за някой роднина или приятел, които имат навик да взимат пари на заем и да не го връщат навреме. Може и да изпитвате чувство за вина, но така ще съумеете да избегнете множество проблеми.

Рак
Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва точно такъв. Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за интересни идеи.

Лъв
Днешният ден не е много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате, а поведението и думите ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвършенстване.

Дева
Целта, която сте си поставили е много хубава, но дали е реалистична? Но докато се стараете да я постигнете, другите задачи и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да доведе до нула всичко, което сте постигнали. Каквото и да правите, продължавайте повече да общувате с обкръжаващите - отлично се справяте с това.

Везни
Вашите фантазии не съответстват на реалното положение на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато трябва да се концентрирате върху реалността и здарво да стъпите на земята. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може и да ги свалите и да погледнете истинското положение. В края на деня ще се върнете към най-правилното за този момент настроение.

Скорпион
Планирането - това е ключ към Вашия успех. Затова си отделете достатъчно време за обмисляне на всички детайли. Датите, точното време и друга важна информация, се нуждаят от особено внимание, така че фокусирайте вниманието си върху това, за да можете да синхронизирате нещата и те да бъдат едновременно. Колкото по-рано можете да направите това, толкова по-добре.

Стрелец
През този ден Вашият любим човек няма да иска да постъпва така, както му казвате, или както показва здравия разум, което в контекста на създалата се ситуация ще бъде едно и също. Постарайте се да уважавате неговите чувства, интуиция и подсъзнание, тъй които с него се познавате от доста време.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко седмици. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения. Сложете край на работата и поглезете себе си и своите близки.

Водолей
Днес и сами няма да знаете какво искате да постигнете. Като следствие от това няма да знаете и какво може да очаквате от деня- всяко действие и всяка реакция ще предизвикват у Вас отрицателни емоции и раздразнение. Постарайте се просто нищо да не очаквате - така може би е по-лесно...

Риби
Днес Ви безпокои някаква дреболия. Не се съмнявайте в себе си, а си изяснете каква е причината. Ще почувствате огромно облекчение, когато узнаете за приятния сюрприз, който Ви готви любим човек. Само се престорете на изненадани.

Споделете в:

Коментари

Топ новини

Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.
22.09.2023 16:32 139
Астрономическата есен тази година ще настъпи на 23 септември в 9:50 ч.

Тази година есенното равноденствие ще настъпи на 23 септември в 09:50 ч. българск...

Градината на света ще приеме три събития през уикенда
22.09.2023 15:53 1880
Градината на света ще приеме три събития през уикенда

Утре/23 септември/ в 11 ч. кметът на община Пазарджик и най-успешният български ф...

Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица
22.09.2023 13:29 156
Българите са сред европейците с най-дълга работна седмица

През 2022 г. гражданите на ЕС на възраст 20-64 г. са работили средно 37,5 часа се...

ТМ+

Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа
21.09.2023 17:37 130 Общество
Интересни истории за ножарството в ефира на Телемедиа

„Ножарите на Костенец“ е поредният докуменален филм на Евгени Попов, ...

Как да се погрижим за кожата през есента?
21.09.2023 15:10 147 Общество
Как да се погрижим за кожата през есента?

Кожата на лицето ни обича, когато я глезим с маски, без значение дали ние си ги п...

LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ
21.09.2023 14:45 157 Техно
LG С ВИЗИЯ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ КЪМ КОМПАНИЯ ЗА ПЛАТФОРМА ЗА МЕДИИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Трансформацията на компанията ще осигури по-добър живот за своите потребители чр...

Хороскоп за 21 септември
21.09.2023 08:52 363 Общество
Хороскоп за 21 септември

Овен - Учете се от взаимоотношенията си и от ситуациите, в които попадате....