23.9 C
Пазарджик
петък, 12 април, 2024

Днес една зодия я очаква непредсказуем ден

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Дневен хороскоп за 27 февруари

Овен
В гонитба на престиж, богатство и любов мнозина от вас са в състояние да си загубят ума. Очаква ви коварен ден и още по-непредсказуема нощ.

Телец
Очаква ви непредсказуем ден. Въздържайте се от големи покупки или продажби, особено на недвижимо имущество. Бъдете предпазливи в контактите си и не се подвеждайте по бързата печалба.

Близнаци
От постоянната гонитба за успех и богатство, мнозина от вас са готови да загубят ума си днес. Очаква ви наистина непредсказуем ден и още по-непредсказуема нощ.

Рак
Днес сте готови да се впуснете през глава към желаното. Но неумолимите звезди съветват да бъдете максимално сдържани. Опитвайте се да контролирате емоциите си, макар това да бъде и напразно.

Лъв
Мнозина са склонни да загубят ума си в гонитба на илюзорни богатства. Очаква ви един интересен, но и коварен ден и непредсказуема нощ. Следва да сте внимателни.

Дева
Днес мнозина от вас може да се затичат подир илюзии. Очаква ви интересен и донякъде коварен ден. Въздържайте се от покупки и продажби. Не се подавайте на низши инстинкти.

Везни
Днес за мъжете от знака пренатоварването може да доведе до стрес. Те трябва да бъдат по-внимателни със здравето си. Точно да спазват режим на отдих и сън.

Скорпион
Денят може да се окаже много разнообразен. За мъжете от знака пренатоварването и нервното напрежение могат да доведат до неприятности. Жените ги очакват подаръци, срещи и поздравления.

Стрелец
В преследване на различни облаги сега мнозина от вас могат да допуснат фатални грешки. Очаква ви напрегнат ден, през който вниманието ви трябва да бъде изострено.

Козирог
Денят е с двойнствена характеристика. През първата половина е много вероятно да получите желани похвали и комплименти. Необходимите ви за просперитет срещи и контакти се осъществяват.

Водолей
Днес сте обзети от илюзорната мечта за богатство и любов. В състояние сте да си загубите ума от романтични чувства. В работен план ви очаква непредсказуем ден.

Риби
Днес има голяма вероятност да се самозалъгвате в преследване на илюзорни цели. Очаква ви непредсказуем ден. Въздържайте се от всякакви покупки или продажби, дори да се налагат.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии