23.9 C
Пазарджик
събота, 13 април, 2024

Иван Гарелов ще представи 3 нови книги в Пазарджик

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

За първи път Иван Гарелов ще представи три свои книги в Пазарджик. На специално организирано събитие именитият журналист ще сподели с всички гости своите трудове „Неизпратени писма до Маргарита“, „Рокендрол, шпионаж и …последен валс“ и „Тук Хемингуей никога не е бил“.

Събеседването на емблематичния телевизионен водещ на „Панорама“ ще се състои на 4 март от 17:00 в зала „Маестро Георги Атанасов“ със съдействието на Община Пазарджик. В компанията на Георги Любенов гостите ще могат да се насладят и на кратко литературно четене на последните творби на автора. Всички книги на Гарелов ще се предлагат с личен автограф от него след представянето им. Съвсем наскоро, на Ивановден, той събра пълна зала в София в компанията на множество знаменитости за последната си книга „Тук Хемингуей никога не е бил“.

Иван Гарелов е роден на 6 февруари 1943 г. в Смилец. Завършил е Софийският университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Журналистика“. През годините той е работил като редактор – първо във в. „Народна младеж“ (1968 – 1969), а след това в Българската телеграфна агенция (1970 – 1973). От 1973 г. до 2000 г. е в Българската национална телевизия като заместник главен редактор и продуцент, водещ и продуцент на обзорното информационно-политическо предаване „Панорама“. По-късно работи и в други телевизии.

Автор е на и на още книги като „Идвам от Израел“, „Атила срещу Афродита“, „Недалеч и неотдавна“, „Тук и сега“.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии