12.9 C
Пазарджик
сряда, 28 февруари, 2024

Библиотечни специалисти се обучиха на модерните техники на презентиране

Обучението се осъществява в рамките на спечелен проект „Библиотеката- фактор в изграждането на функциониращо информационно общество“ пред Министерство на културата.

23-ма библиотечни специалисти участваха в обучение на тема :“ От класическия Power Point към модерните техники на презентиране“.

Участниците бяха от РБ“Н.Фурнаджиев“ и читалищните библиотеки в областта, а лектор бе Наталия Георгиева, магистър по философия от Софийския университет „Св. Кл. Охридски“, комуникационен експерт, с опит в институционалния PR и корпоративните комуникации.

Обучението има за цел да надгради уменията на участниците да формулират ясно своите идеи и да предадат убедително посланията си, когато говорят пред публика.

Основни теми в обучението бяха : елементите на добрата презентация; защо е важно да познаваме аудиторията,пред която презентираме, как да структурираме съдържанието на презентацията си, как да превърнем презентацията си в история, която ангажира, вдъхновява и насърчава към действие, как да се справим със сценичната треска и да сме убедителни когато представяме идеите си пред аудитория.

Силвия Катранкова
Силвия Катранкова
Силвия Катранкова се присъединява към екипа на Телемедиа през 2015 година. Занимава се с журналистика още от ученическите си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии