8.8 C
Пазарджик
понеделник, 22 април, 2024

БириМанджаро за трети път

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Тридневният фестивал БириМанджаро започва след старателна подготовка, в която най- активни са доброволците от Съвета за младежка политика. Още в ранния следобяд днес десетки маси бяха разположени в северната част на парк Стадиона. След огромния интерес към фестивала миналата година, сега техният брой е увеличен. Част от задълженията на доброволците е районът, в който желаещите ще сядат, да ги посреща в отличен вид.

Нели участва в организацията на фестивала за първи път, новак в екипа на Бириманджаро е и Ивайло.

Очаква се хиляди хора да посетят фестивала в трите дни. Ивайло има апел към тях.

Посетителите на фестивала ще са наслаждават на занаятчийска бира и още по-голямо разнообразие на храна и всичко това подправено от много качествена музика. И тази година ще бъдат задоволение различните музикални вкусове на публиката. Ще има два трибюта – на Куин и Ред хот чили пепърс. На сцената ще се качат Остава с техния специален концерт посветен на 30-годишнината групата. Момичетата от Тринити също ще бъдат част от музикалната програма на Бириманджаро.

Предвидени са занимания и за по-младите посетители като има обособен детски кът.

И разбира се входът е безплатен.

Величка Ачева
Величка Ачева
Величка Ачева е част от екипа на Телемедиа от 1 април 2002 г., след кратко прекъсване се завръща в телевизията през 2019 г. Занимава се с журналистика още от студентските си години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии