23.9 C
Пазарджик
понеделник, 27 май, 2024

Импро шоу в Мартенски театрален маратон

lory.bg - магазин за дамски обувкиlory.bg

Мартенски театрален маратон се реализира с подкрепата на Община Пазарджик

На 15 март от 19 часа в Младежки дом – Пазарджик е второто представление в програмата на Мартенски театрален маратон. За първи път в Пазарджик гостува ИмПро шоу. Актьорите от ХаХаХа ИмПро театър ще представят изключително успешния формат, в който публиката се потапя за изключително кратко време в различни забавни ситуации.

Участват: Тони Карабашев, Васил Бовянски, Живко Джуранов

Актьорите в спектакъла са част от ХаХаХа ИмПро театър – първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално. Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение. Всяко ИмПро е уникално.

Необходима е предварителна резервация. Входът е с дарителска кутия, поставена по време на всяко представление от Мартенския театрален маратон.
Събраните средства формират Наградата на публиката, предназначена за една от младежките театрални трупи в Младежки театрален фестивал „Океан от любов“. Тази година фестивалът ще се проведе от 29 март до 1 април.

Мартенски театрален маратон се реализира с подкрепата на Община Пазарджик.

Таня Кабурова
Таня Кабурова
Таня Кабурова става част от екипа на Телемедиа отново през 2020г. Занимава се с журналистика от 19 години.

Свързани статии

Последвай ни

27,000Феноветекато
4последователиследвам
1,840абонатиабонирам
spot_img

Последни статии